Ny legeplads til Lupinmarken

Legepladsudvalget har været i arbejdstøjet, skaffet sponsorer og købt legeredskaber til legepladsen. Som mange af jer nok har set, har legepladsudvalget lavet et opslag herom på Facebook, og efterspurgt en hånd til at nedtage de gamle legeredskaber weekenden d. 26-27/11, hvilket vi håber I vil hjælpe med. 

Vi vil godt fra bestyrelsen rose legepladsudvalgt for deres indsats. Det er dejligt at se at nogen tager ansvaret med at få skabt en ny legeplads til vores fælles fornøjelse.

Opslaget fra Facebook kan ses herunder.

Legepladsudvalget har fået nogle super flotte sponsorater og bestyrelsen har godkendt ordre og vi kan derfor nu meddele jer alle at vi får monteret de nye legeredskaber i uge 49 😁🎉 (med forbehold for frosten ikke sætter en stopper for det🤞🏻).

Derfor håber vi også I vil være forstående og hjælpe os med bl.a. At P-pladsen overfor nr. 198 & 200 gerne skal være fri i uge 48-49, så legeredskaberne kan stå så tæt som muligt på legepladsen.

Legepladsudvalget vil i weekenden d. 26-27/11 nedtage de legeredskaber der ikke længere skal være på legepladsen.

Hvis der skulle være nogle beboere her i Lupinmarken, der vil give en hjælpende hånd, med nedtagningen og måske har en motorsav, skovl eller andet godt værktøj, er I mere end velkommen til at komme og hjælpe os 😁

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked hver gang der kommer nyt på hjemmesiden såsom indkaldelser til møder, beretninger og vigtigt nyt.